Body

Body

Iedere man en vrouw hebben wel eens behoefte aan ontspanning, even tijd voor uzelf en extra verzorging van de huid.

Wij hebben daarom een leuk, uitgebreid scala aan verschillende body behandelingen.

Van een verstevigende borst behandeling tot heerlijke pakkingen en (sport) massages.

Hieronder kunt u per item alle informatie vinden per behandeling.

Denkt u bij de heerlijke massages of bijvoorbeeld de fruit therapie behandeling eens aan een duo behandeling. Samen met uw moeder, vrouw, man, doch ter.

Ook erg leuk om cadeau te doen. Wij dragen er uiteraard zorg voor om er een mooi cadeautje van te maken.

Komt u samen krijgt u ook nog eens 10% korting op de behandeling.

Heeft u nog verdere vragen, dan horen wij het uiteraard graag van u.

Lichaamsbehandelingen

Model Sen
Borsten zijn vitale organen bij vrouwen, niet alleen voor haar elementaire biologische functie en lactatie maar ook omdat zij een vrouwelijk kenmerk vormen. Door verschillende factoren kan het zijn dat de borsten haar kracht en volume verliezen en dat is voor de meeste vrouwen een grote zorg. Deze borst liftende massage, met bewezen resultaat, is een specifieke behandeling in ons assortiment . De behandeling zorgt voor een natuurlijk, maar langdurig, liftend en vergrotend effect. Deze activerende behandeling, o.a. met fyto-oestrogenenen hop verstevigen de huid en zorgen voor een betere elasticiteit. Deze behandeling is ook in kuurverband te boeken waardoor u nog meer resultaat zult behalen.

B&Firm
De huid is ons grootste orgaan welke aan veel factoren wordt blootgesteld. Door de jaren heen verslapt onze huid en is deze niet meer in ‘topconditie’. Door de hoge concentratie hop, toverhazelaar en collageen heeft deze behandeling een krachtige verstevigende, hydraterende en voedende werking. Het voorkomt en behandelt het verlies van de elasticiteit van de huid. U zult merken dat u na deze behandeling weer “strakker” in uw vel zit. Deze behandeling is ook in kuurverband te boeken waardoor u nog meer resultaat zult behalen.

Fruit therapie
Tijdens deze heerlijk geurende en ontspannende behandeling zult u van top tot teen behandeld worden. Er wordt gericht gewerkt om de huid te voeden, hydrateren en om huidveroudering tegen te gaan. De behandeling bestaat uit een peeling, lichaamspakking, gelaatsbehandeling & een volledige lichaamsmassage.

  • Geschikt voor alle huidtypes als anti-aging behandeling.
  • Reduceert stress en creëert een gevoel van ontspanning en welbehagen.
  • Bevat perzik, kiwi, sinaasappel en citroen: een cocktail van vitamine A, C en E die huidveroudering voorkomt door zijn antioxidanten en neutralisatie van de vrije radicalen.
  • Heeft een revitaliserende werking die voor een onmiddellijke opheldering van de huid zorgt: de huid straalt.

Door de hoge concentratie aan vitamines is de behandeling ideaal voor en na de zomer.
Vooraf zorgt het aanwezige caroteen voor een hogere melanineproductie en stimulatie van het    bruiningsproces. Na de zomer herstelt de behandeling de schade die is aangericht door de zon.

Massage

Rug/nek/schoudermassage
Rug, schouder en nek zijn plaatsen waar mensen regelmatig spanningsklachten ervaren. Ook hoofdpijnklachten kunnen het gevolg zijn van overmatige aanspanning van de spieren in schouder en nek, bijvoorbeeld door stress of een eenzijdige werkhouding. Gespannen spieren en pijnlijke verhardingen -de zogenaamde ‘knopen’- krijgen extra aandacht tijdens deze massage. Spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding bevorderd. Na afloop van deze verlichtende en doeltreffende massage is er hopelijk een last van uw schouders gevallen.

Lichaamsmassage
De klassieke lichaamsmassage richt zich voornamelijk op de spieren en gewrichten. Door toepassing van de klassieke massagetechnieken wordt er invloed uitgeoefend op de spieren. Bij pijn en stijfheid wordt de betrokken plek behandeld met specifieke grepen.

Hot stone massage 30 minuten
Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft u nadien veel energie.

Rug- of lichaamsscrub
Bij een lichaamsscrub wordt uw huid gemasseerd en ingewreven met een scrubzout. Het effect van een lichaamsscrub is dat uw huid wordt ontdaan van dode huidcellen met als resultaat een diep gereinigde huid die weer zijde zacht aanvoelt en bovendien de perfecte basis vormt voor een verfrissende lichaamspakking.

  • Een gedeelte of het hele lichaam wordt gescrubt met een speciaal op u afgestemd scrubzout, net zolang totdat alle dode huidcellen verwijderd zijn;
  • Gelegenheid om een verkwikkende douche te nemen;
  • Keuze voor een optionele lichaamspakking

Sportmassage

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen.
De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd.
De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed. Hierdoor herstelt men sneller en kan men weer sneller een bepaalde prestatie leveren.

Sportmassage wordt ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming-up.
Een ander effect, bij vrijwel iedere vorm van massage is psychische en lichamelijke ontspanning.
Naast het ontspannend gevoel dat dit geeft, zal ook dit effect het lichaam sneller laten herstellen.

Medical Taping:

Medical taping is de verzamelnaam voor het tapen met de voor velen karakteristieke, fel gekleurde, elastische tape. Er zijn verschillende soorten tape (Curetape, Kinesiotape, X-tape) met allemaal een vergelijkbaar uiterlijk en functie.
Medical tape kan worden toegepast bij veel verschillende soorten klachten. Toepassingen van de tape zie je tegenwoordig vooral terug in de sportwereld. Bij klachten aan het bewegingsapparaat wordt de tape vaak ingezet om gewrichten te ondersteunen, of spieren te beïnvloeden om spanningstoename óf juist afname te realiseren.

De tape kan ook gebruikt worden voor houdingscorrectie, zwellingreductie, pijnvermindering en het verbeteren van de huidconditie bij bijvoorbeeld littekens. Medical taping is dus enorm veelzijdig.

Klik hier voor de tarieven