Hair

Hair

Het haar is één van de belangrijkste onderdelen van ons uiterlijk, daarom is het erg belangrijk om dit op een goede manier te verzorgen.

In onze salon werken wij met de producten van Indola. Deze zeer professionele haarverzorgingsproducten zijn vrij van parabenen en bevatten de zeldzame, luxueuze arganolie die van nature rijk is aan vitamie E en omega 6. In combinatie met andere natuurlijke actieve bestanddelen bieden de producten van Wunderbar hoogstaande totaalverzoringen waarmee je een gezonde en levendige haarstijl creeert.

Wij ontvangen u graag in onze kappersstoel en onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we samen op zoek naar de ‘Look’ die het beste bij u past. Professioneel en persoonlijk advies staan bij ons voorop. Kom langs en wij garanderen dat u stralend de zaak verlaat met een kapsel dat geknipt is voor u!

Bij ons kunt u terecht voor allerlei behandelingen, dames, heren én kinderen. Wij zijn continu op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Zowel van knippen als van kleuren.

Voor meer informatie of advies kunt u ons altijd even bellen of langskomen in onze salon. Wij helpen u graag!

Klik hier voor de tarieven