Visagie

Visagie

Bij visagie houden we ons bezig met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Bij ons in het Beautycenter werken we met het merk NEW-CID. Dit merk staat vooral bekend om zijn prachtige aardetinten. Hierdoor kun je te allen tijde een natuurlijke look creëren maar door de ervaring en technieken van onze visagistes ook een prachtige avond make-up ( of uitgesproken make-up ). U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten behandelingen:

  • Quick Look:
    Deze make-up wordt bij ons toegepast na een behandeling in de schoonheid of kapsalon. We willen er hierbij voor zorgen dat iedereen met een stralend gezicht onze salon verlaat. Zo kunt u bijvoorbeeld gelijk door naar uw werk of een boodschap gaan doen.
  • Gelegenheidsmake-up:
    Dit is een behandeling waarbij we kijken naar wat de wens van de klant is. Dit kan van een dag make-up tot een mooie elegante make-up voor een diner zijn.
  • Ondertussen dat we de make-up aanbrengen zullen we u adviseren over de gewenste resultaten.
  • Bruid arrangement:
    Wij bieden speciaal voor onze bruidjes een arrangement aan zodat u zich daar op de grote bijzondere dag geen zorgen over hoeft te maken. Het arrangement bestaat uit 2 delen. Van te voren wordt er een proefmake-up gedaan waarbij we zorgen dat er een ‘wow’-effect ontstaat en we er zeker van zijn dat dit is wat u wilt op uw bruiloft. Op de dag zelf zullen we dan zorgen dat alles er tot in detail perfect uitziet en u zult stralen! (Er kan eventueel ook op locatie gewerkt worden.)

Voor meer informatie of advies kunt u ons altijd even bellen of langskomen in onze salon. Wij helpen u graag!

Klik hier voor de tarieven