Bruidjes

De Grote Dag

Jullie grote dag zit in het verschiet, gefeliciteerd met jullie verloving.  

Wat een onwijs spannende en leuke tijd gaan jullie tegemoet.  

En wat wil je nou nog meer dan op je allermooist te schitteren op deze bijzondere dag. 

Daar kunnen en willen wij je heel graag bij helpen. Of het nu alleen voor make-up is of voor alles erop en eraan, alles is mogelijk bij ons.  

Wij stellen voor ieder bruidje een eigen pakket samen, mede omdat wij de persoonlijkheid heel belangrijk vinden, maar vooral om jullie te voorzien in het gene wat jullie willen. Daarom is onze werkwijze dat u hier eerst op een vrijblijvend intake gesprek komt, zodat we alle wensen kunnen bespreken.  

Wij staan voor persoonlijk contact, hoge kwaliteiten, scherpe prijzen en goede begeleiding.  

Wij komen op de grote dag altijd op locatie waar wenselijk, om er voor jullie te zijn. Niet andersom. Wij willen jullie vanuit ons vak alle zorgen uit handen nemen. 

Wat kunnen wij zoal voor jou/jullie beteken; 

  • Bruids make-up + proefmake-up (je mag zelf bepalen hoelang van te voren je de proefmake-up wilt doen. 
  • Bruids kapsel + proefkapsel (ook hierbij mag je zelf bepalen hoe ver van te voren je dit doet) 
  • Nagels, (hierbij heb je de keuze om bijvoorbeeld een acryl set te laten zetten, met een mooi kleurtje of french,  gellak op de natuurlijke nagels of gewoon een normaal lakje 
  • Spray tan (ons advies is om dit 2 dagen voor de grote dag te doen, dan is de spray tan op het mooist. Ben je nu benieuwd naar spray tan maar te bang dat het niet wordt wat je er van verwacht. Dan adviseren wij om een paar weken of maanden van te voren een proef spray tan te doen. 
  • Gezichtsbehandeling, dit adviseren wij sowieso als u kiest voor de bruidsmake-up. Dit doen we dan gemiddeld anderhalve week op voorhand, zodat de wenkbrauwen netjes zijn, maar vooral de huid geen schilfertjes heeft, droge plekjes of juist een vet laagje op zich heeft liggen, na de behandeling heeft de make-up een veel beter maar vooral mooier effect en ook op de houdbaarheid van de make-up op de grote dag. Dit is uiteraard ook vrijblijvend. 
  • Je kunt van te voren of na de grote dag samen even heerlijk komen genieten van een duo behandeling en/of massage.  
  • De man kan zijn haar nog even goed in model laten knippen voor de grote dag. 

Mochten er andere wensen of vragen zijn, stel ze gerust. Wij kijken graag voor u naar verschillende opties.  

Klik hier voor de tarieven