Haarwerken

Haarwerken
Een haarwerk wordt vaak gebruikt door mensen die tijdelijk of permanent kaal zijn als gevolg van natuurlijke haaruitval, een ziekte of een bijwerking van de therapie voor een ziekte. Laat u daarom in alle rust, vrijblijvend en vakkundig informeren over ons product.

Werkwijze

In de eerste fase staat een uitgebreid intakegesprek centraal. Dit zal plaatsvinden in onze privé ruimte in de salon. Indien het op grond van medische indicatie noodzakelijk is kunnen wij bij u thuis of eventueel in het ziekenhuis langskomen.Na een telefonische afspraak is dit altijd mogelijk binnen 5 dagen.Tijdens dit gesprek worden uw wensen, verwachtingen, de voor- en nadelen en ook de bijkomende kosten besproken.Vervolgens neemt u zelf de beslissing of u overgaat tot de aanschaf van een haarwerk.
Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.

Wanneer u heeft gekozen om een haarwerk bij ons aan te schaffen, kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden op het gebied van stijl, model, type en kleur. Het beste is om tijdig naar ons toe te komen zodat we uit kunnen gaan van uw eigen haarkleur en haardracht.

In onze uitgebreide brochure kunt u alvast een selectie maken uit de haarwerken. Wij bestellen gemiddeld 5 verschillende haarwerken per klant, zodat er voldoende keuze is. Deze worden binnen 48 uur geleverd waardoor we snel voor u aan de slag kunnen, bij een maathaarwerk is dit 12 weken. Na de levering van de haarwerken gaan we kijken welk model het beste bij u past. Zo’n zichtzending leidt niet tot aankoopverplichting. (U kunt het haarwerk 3 tot 6 weken reserveren).

Het gekozen haarwerk wordt voorzien van de bij u passende coupe. Tijdens het aanbrengen van het haarwerk leggen wij uit hoe u het haarwerk moet onderhouden en verzorgen ( u krijgt daar ook een folder van mee).  Ook leveren wij  de producten en materialen die daarvoor nodig zijn.

Wanneer alles naar wens is maken we binnen 2 weken een afspraak voor een nacontrole. Tijdens dit bezoek wassen, verzorgen en stylen wij gezamenlijk uw haarwerk voor de eerste keer. Indien er nog kleine aanpassingen aan uw haarwerk nodig zijn, kan dit ook direct worden verholpen. Uiteraard kunnen dan ook al uw vragen of opmerkingen beantwoord worden.

Voor vragen en vrijblijvend advies kunt u ons bereiken via ons contactformulier, via e-mail of telefonisch:
E-mail : info@beautycenterpuur.nl
Tel: 0165-854103

Wij hanteren de volgende waarden binnen ons bedrijf:

  • Persoonlijk advies en betrokkenheid
  • Privacy
  • Duidelijke communicatie
  • In overleg een afspraak buiten de reguliere openingstijden
  • Anko gecertificeerd

Klachtenprocedure

Indien u klachten heeft met betrekking tot uw haarwerk, kunt u contact opnemen met Beautycenter PUUR, wij zullen er met behulp van ons klachtenprotocol alles aan doen om de klacht op te lossen. Mocht de klacht na afhandeling van Beautycenter PUUR tot een blijvend geschil leiden, dan kan de klacht worden ingediend bij de Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging. Dit is een onafhankelijke commissie voor consumenten en zakelijke geschillen.

Klik hier voor de tarieven