Nagels

Nails & Handcare

Bij ons kunt u terecht voor het complete aanbod voor uw nagels. Of u nu een fijne manicure wilt met een nagellakje of een mooie gellak op uw natuurlijke nagels die gemiddeld 3 weken netjes blijft zitten. Misschien zoekt u wat meer stevigheid voor uw nagels, dan is een set acryl nagels perfect voor u. U kunt met of zonder verlenging kiezenn en uiteraard of u ze natuurlijk wilt laten, french (wit randje) een mooi kleurtje of alles erop en eraan met nailart, glitters enz. Alles is mogelijk. Heeft u nog vragen dan kunt u het beste even naar ons bellen voor meer informatie. 

Wij hebben een uitgebreid kleurengamma waardoor er voor iedereen een passend kleurtje te vinden is. 

  • Acrylnagels

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samen hecht tot een kneedbaar bolletje. Doordat de acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

Vooraleer een nagelstyliste acrylnagels zet, worden je handen gedesinfecteerd, je nagelriemen teruggeduwd en je nagel lichtjes gevijld. Vervolgens wordt er een tip gebruikt als verlenging voor je nagel. De lengte van de tip (kunstnagel) kun je uiteraard zelf bepalen. Als ze de verlenging heeft aangebracht, gaat de nagelstyliste aan de slag met de acryl. Die wordt netjes in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. Als de acryl voldoende droog is, worden je nagels gevijld en gepolijst.

  • Manicure

Onze standaard manicure bestaat uit het vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, handmassage en handcrème.

  • Spa manicure

Deze diep verzorgende manicure behandeling bestaat uit het vijlen van nagels, handscrub, voedend ampul, handmasker, verzorging van de nagelriemen, handmassage en handcrème.

  • GELIQUE

Gelique is DE nieuwe trend omtrent nagellak. Deze lang houdende nagellak moet uitharden onder een UV-lamp waardoor deze gelijk droog en kras vast is. Hiermee wordt uw eigen nagel verstevigd maar niet beschadigd. Doordat er gewerkt wordt op de eigen nagel zal deze er altijd natuurlijk uit blijven zien. U heeft de keuze uit 40 verschillende kleuren waardoor er voor ieder wat wils is.

Klik hier voor de tarieven