Visagie

Visagie

Bij visagie houden we ons bezig met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Bij ons in de salon werken we met het merk PUPA Milano. Dit merk staat vooral bekend om zijn prachtige tinten en kwaliteit. Hierdoor kun je te aller tijde een fantastische look creëren of het nu gaat om een dag, avond of bruids make-up. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten behandelingen:

  • Dagmake-up:
    Dit is een hele mooie, frisse natuurlijke make-up. Mocht je bijvoorbeeld zelf niet zo vaak make-up dragen, maar toch voor die ene gelegenheid net wat meer willen stralen of voor een foto shoot of een andere leuke gelegenheid is een dag make-up erg geschikt.
  • Gelegenheidsmake-up:
    Dit is een behandeling waarbij we kijken naar wat de wens van de klant is. Dit kan van een dag make-up tot een mooie elegante make-up voor een diner zijn.Ondertussen dat we de make-up aanbrengen zullen we u adviseren over de gewenste resultaten.
  • Bruid arrangement:
    Wij bieden speciaal voor onze bruidjes een arrangement aan zodat u zich daar op de grote bijzondere dag geen zorgen over hoeft te maken. Het arrangement bestaat uit 2 delen. Van te voren wordt er een proefmake-up gedaan waarbij we zorgen dat er een ‘wow’-effect ontstaat en we er zeker van zijn dat dit is wat u wilt op uw bruiloft. Op de dag zelf zullen we dan zorgen dat alles er tot in detail perfect uitziet en u zult stralen! Wij komen op de dag van de bruiloft op locatie naar keuze.

Voor meer informatie of advies kunt u ons altijd even bellen of langskomen in de salon. Wij helpen u graag!

Klik hier voor de tarieven