Over Ons

Over Beautycenter Puur

Bij PUUR hair&beauty bent u op het juiste adres, om echt even een momentje voor u zelf te pakken. Dat kunt u bij ons op veel verschillende manieren doen. 

Of u nu komt om uw 

 • Nagels weer mooi in model te laten maken, een mooi gellak kleurtje er op te laten zetten, of misschien wel een mooi set acryl nagels met of zonder verlenging. 
 • Uw haar weer in model laat knippen,  uw kleurtje een opfrisbeurtje geven, heeft u  een feestje dan kunt u het mooi laten opsteken. 
 • Uw huid de juiste aandacht en verzorging te geven, doormiddel van een heerlijke gezichtsbehandeling, lichaamspakking of een ontspannende massage. 
 • Uw huid te laten stralen met een mooi bruin tintje, doormiddel van spray tan. 
 • Extra aandacht en verzorging voor uw voeten, door onze fijne pedicure. 
 • Wij kunnen u ook helpen met ongewenste gezicht of lichaam beharing.  
 • Met onze visagistes kunnen wij u extra laten stralen op dat leuke feestje. 

Ook hebben wij een privé ruimte met onze opgeleide haarspecialist voor haarwerken,  mooie sjaals en mutjes.  

Bij PUUR hair&beauty staan service, kwaliteit en persoonlijke behandeling hoog in het vaandel.  

Wij staan voor u klaar, hoe groot of klein de vraag ook is. Ook kunt u bij ons terecht voor duo behandelingen, heerlijk even samen genieten van een verzorgende gezichtsbehandeling of een ontspannende massage.  

Make-up workshops zijn bij ons te boeken van 3 tot max 8 personen. U krijgt persoonlijk advies over een mooie look wat bij u past, qua techniek en kleuren, maar u gaat vooral met onze hulp zelf leren gebruik te maken van de make-up, zodat u er thuis lekker mee aan de slag kunt. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid op 1 op 1 met een van onze top visagistes make-up advies te krijgen. 

Waarom voor PUUR kiezen? 

Bij ons staat uw wens voorop. wij zullen altijd onze uiterste best doen om u zo goed, zo fijn en zo snel mogelijk te helpen. Bij ons kunt alles combineren en eventueel met zn 2e tegelijk geholpen worden. Nog maar 1 plek nodig voor al uw wensen. Overdag en ’s avonds mogelijkheden. 

U komt bij ons in een warme huiselijke sfeer binnen. U bent bij ons geen nummer, maar een individu.  

Wij blijven altijd bij met de nieuwste technieken en trends. 

Mijn naam is Mandy van den Heuvel-Coppens. Geboren  op 5 november 1989 in Wouw. 

Ik ben getrouwd met Chris van den Heuvel en samen hebben wij 2 prachtige kindjes.  

Demi en Jaxx en wij wonen samen met ons gezinnetje in het gezellige wouw.  

Ik ben vanaf mijn 18 jaar gediplomeerd op verschillende vakgebieden; 

 • Schoonheidsspecialiste 
 • Visagiste/styliste 
 • Nagelstyliste 
 • Beauty therapist 
 • spray-tan 

Van jongs af aan wist ik dat ik aan de slag wilde met uiterlijke verzorging , al snel kwam de droom naar een eigen salon. Dit ben ik met mijn 18 jaar dan ook officieel gestart.  

Ooit begonnen op een kamertje bij mijn ouders, wat erg snel uitgroeide tot een heuse klanten kring, op advies van mijn ouders toen maar naar de kvk. Daar was mijn start. Voor mijn internationale opleiding beauty therapist op naar Aruba, daar een half jaar gewerkt bij Riu palace spa, een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten. Toen ik terug kwam van Aruba ben ik bij mijn vader in het kantoorpand in Wouw mijn salon verder uitgebreid, nog steeds klein en alleen, maar dat was voor mij al een hele droom die uitkwam. Ik werkte voor mezelf en met mijn eigen klanten. Ik vind het heerlijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven en met mijn klanten een fijne en vertrouwde band op te bouwen. 

Ik had nooit durven dromen dat mijn grootste droom zou uitkomen. Het fijnste vind ik dat we nu een erkend bedrijf zijn, voor iedereen toegankelijk.  

En met alle diensten onder 1 dak. Wij staan in het complete plaatje van verzorging, ontspanning en vertrouwen voor mensen. Iedere klant is bij ons uniek en krijgt de juiste behandeling en aandacht. 

Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor mijn geweldige collega’s, waardoor we een heel gezellig en leuk team hebben. Maar het meeste dankbaar dat ik mijn droom ben aangegaan met mijn compagnon Nathalie. 

Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en ben continu op zoek naar vernieuwen en verbeteringen.  

In mijn opleidingen heb ik verschillende specialisaties gevolgd.  O.a. acne en camouflage, spray tanning. 

Bij mij kunt u dus voor verschillende diensten terecht en combinaties of duo behandelingen zijn uiteraard ook mogelijk binnen PUUR. 

Ik hoop u snel te mogen ontvangen bij PUUR 

Mijn naam is Nathalie van Dongen. Geboren op 2 juni 1992 in Roosendaal. Samen met mijn partner Jeroen Maas woon ik in Moerstraten.

Als klein meisje wist ik al erg goed wat ik later wilde worden, kapster. Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren in Antwerpen. De kappersopleiding duurde 3 jaar en heb ik gevolgd op het SISA. Na die 3 jaar was er nog een mogelijkheid voor een specialisatiejaar, hierin heb ik verschillende wedstrijden en shows gedaan. Onder het motto, hoe meer ervaring, hoe beter.

Tijdens mijn opleiding en stage, in Brasschaat, heb ik ontzettend veel geleerd en wist ik dat mijn grootste droom was om een eigen zaak te openen. Mijn ouders hebben mij overal in gesteund en ondersteunt. Van hun kreeg ik een eigen ruimte ter beschikking om zo mijn klantenkring steeds groter te kunnen maken, een kleine salon achter in onze garage, de eerste stap naar een eigen onderneming.

Na 6,5 jaar ervaring opdoen was het zover, ik ontmoette Mandy. Vanaf dat moment is alles veranderd, en is mijn grote droom daadwerkelijk waarheid geworden. Onze eigen zaak, Puur.

Het was een grote stap, een sprong in het diepe. Maar samen met haar durf ik alles aan.

Bij mij kun je voornamelijk terecht voor het haar. Ik heb meerdere diploma’s op het gebied van schoonheid, maar de kapsalon is en blijft mijn grootste passie. Eigenlijk alle behandelingen zijn mogelijk, denk bijvoorbeeld aan:

 • Kleuren
 • Knippen
 • Extensions
 • Permament
 • Opsteken
 • Bruidskapsels
 • Etc.

Zowel mannen als vrouwen én kinderen zijn van harte welkom.

Ik vind het belangrijk om samen met de klant te kijken naar de mogelijkheden en wensen om zo tot een passend advies te komen. Iedere persoon is uniek, en dat maakt ons werk zo leuk!

Wij blijven continu werken aan verbeteringen, vernieuwingen en uitbreiding.

Wilt u het zelf een keertje ervaren?!

Dan hoop ik u snel te mogen ontvangen bij ons mooie bedrijf, Puur!