Over Ons

Over PUUR

8 jaar geleden was Mandy opzoek naar een huis in Wouw. Ze woonde met haar gezin in Roosendaal maar bleef het mooie dorp missen. De bedoeling was een mooi huis met daaraan een mooie plek voor haar schoonheidssalon. De huizenjacht bleek iets moeilijker dan gedacht en plots kwam ze het huis in de Bergsestraat tegen. Maar hierbij zat een heel groot pand waarin vroeger een winkel gevestigd was. Lachende weg toch een kijkje gaan nemen en daarna begonnen de ideeën overuren te draaien. Vroeger tijdens de opleiding moest er een businessplan opgesteld worden en daarin was heel toevallig ook wel de droom om een all-in concept te beginnen vermeld. Zou toch wel echt heel tof zijn he?! Zo gezegd zo gedaan, maar dan wilde ze het niet ‘alleen’ doen. Dus dat betekende op zoek gaan naar een kapster, want dat hoorde er dan toch wel gelijk bij.

Ondertussen werkte Mandy gewoon nog in haar salon aan de Landeweel, gevestigd in het pand bij haar ouders. Ze vertelde tegen sommige klantjes het plan wat ondertussen langzaam was ontstaan en een beetje met de grap, ‘Goh, mocht je nog iemand kennen die graag voor zichzelf wilt beginnen dan hoor ik het wel!’. Toevallig zat daar iemand tussen en die wist wel iemand, maar geen idee of ze daar daadwerkelijk nu al interesse in had vertelde ze er bij.

Na 3 dagen nam Nathalie eindelijk haar telefoon op, zij werkte hiervoor in België en daardoor was het moeilijk om gelijk contact te krijgen. (Nou is ze sowieso geen hele goede telefoniste haha!) Eenmaal elkaar gesproken te hebben voelde we toch beide een klik en wilde we graag afspreken.

We spraken af in Mandy’s salon en vanaf het eerste moment voelde het goed. De klik was er en de ideeën bleven maar komen. Het was natuurlijk wel een hele stap en onderneming dus beide partners en ouders waren erbij betrokken. Nog geen maand later was alles besproken en begon het verbouwen van het pand aan de Bergsestraat. Het was een complete bouwval maar met alle hulp die we kregen hebben we het binnen een 3tal maanden weten te veranderen in een schitterende zaak.

1 juni 2015 was het dan eindelijk zo ver, onze eerste draaidag. Wat was het spannend. Zouden er wel klanten komen? Wat nou als het niet werkt? Gelukkig viel die last snel van onze schouders en mochten wij al heel snel de nodige klantjes verwelkomen en voorzien van onze kwaliteiten.

De drukte bleef gelukkig aanhouden en het werd tijd voor een nieuwe collega’s. Als eerste kwam Nadine bij ons werken, zij is ondertussen onze tafelpoot, zo noemen we haar. Zij hoort er gewoon bij, ze past in het interieur. Daarna volgde er een fantastisch team aan professionele, kwalitatieve en gezellige meiden. ‘Onze meiden’.

Ondertussen zijn we al heel wat jaren bezig en staan wij nog steeds elke dag met een grote trotse glimlach in onze salon. Want wij zijn TROTS! Trots op waar we vandaan komen en trots op alles en iedereen die het voor ons mogelijk maakt om te doen en te blijven doen wat wij het allerliefste doen, en dat is jullie in de watten leggen.

Mijn naam is Mandy van den Heuvel-Coppens. Geboren  op 5 november 1989 in Wouw. 

Ik ben getrouwd met Chris van den Heuvel en samen hebben wij 2 prachtige kindjes, Demi en Jaxx. 
Wij wonen met ons gezinnetje in het gezellige Wouw. 

Ik ben vanaf mijn 18 jaar gediplomeerd op verschillende vakgebieden; 

 • Schoonheidsspecialiste 
 • Visagiste/styliste 
 • Nagelstyliste 
 • Beauty therapist 
 • spray-tan 

Van jongs af aan wist ik al dat ik aan de slag wilde met uiterlijke verzorging .Op mijn 18de begon ik met een salon op een kamertje bij mijn ouders, wat al erg snel uitgroeide met een heuse klanten kring. Op advies van mijn ouders mezelf ingeschreven bij de KVK.  Voor mijn internationale opleiding beauty therapist  ben ik voor een half jaar naar Aruba gegaan, daar heb ik gewerkt bij het Riu Palace Spa, wat een geweldige ervaring was, eentje om nooit meer te vergeten. Toen ik terug kwam van Aruba ben ik bij mijn vader in het kantoorpand in Wouw mijn salon verder gaan uitbreiden, nog steeds klein en alleen, maar dat was voor mij al een hele droom die uitkwam. Ik werkte voor mezelf en met mijn eigen klanten. Ik vind het heerlijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven en daardoor een fijne en vertrouwde band op te bouwen. 

Ik had nooit durven dromen dat mijn grootste droom zou uitkomen. Het fijnste vind ik dat we nu een erkend bedrijf zijn, voor iedereen toegankelijk.  En met alle diensten onder 1 dak. Wij staan in het complete plaatje van verzorging, ontspanning en vertrouwen voor mensen. Iedere klant is bij ons uniek en krijgt de juiste behandeling en aandacht. Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor mijn geweldige collega’s, waardoor we een heel gezellig en leuk team hebben. Maar het meeste dankbaar dat ik mijn droom ben aangegaan met mijn compagnon Nathalie. 

Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en ben continu op zoek naar vernieuwen en verbeteringen. In mijn opleidingen heb ik verschillende specialisaties gevolgd.  O.a. acne en camouflage, spray tanning. 

Bij mij kunt u dus voor verschillende diensten terecht en combinaties of duo behandelingen zijn uiteraard ook mogelijk. 

Ik hoop u snel te mogen ontvangen.

Mijn naam is Nathalie van Dongen. Geboren op 2 juni 1992 in Roosendaal. Getrouwd met mijn man Jeroen Maas en trotse mama van Lotte. Wij wonen met ons gezinnetje in Moerstraten.

Als klein meisje wist ik al erg goed wat ik later wilde worden, kapster. Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren in Antwerpen. De kappersopleiding duurde 3 jaar en heb ik gevolgd op het SISA. Na die 3 jaar was er nog een mogelijkheid voor een specialisatiejaar, hierin heb ik verschillende wedstrijden en shows gedaan. Onder het motto, hoe meer ervaring, hoe beter. Tijdens mijn opleiding en stage, in Brasschaat, heb ik ontzettend veel geleerd en wist ik dat mijn grootste droom was om een eigen zaak te openen. Mijn ouders hebben mij overal in gesteund en ondersteunt. Van hun kreeg ik een eigen ruimte ter beschikking om zo mijn klantenkring steeds groter te kunnen maken, een kleine salon achter in onze garage, de eerste stap naar een eigen onderneming.

Na 6,5 jaar ervaring opdoen was het zover, ik ontmoette Mandy. Vanaf dat moment is alles veranderd, en is mijn grote droom daadwerkelijk waarheid geworden. Onze eigen zaak, Puur. Het was een grote stap, een sprong in het diepe. Maar samen met haar durf ik alles aan.

Bij mij kun je voornamelijk terecht voor het haar. Ik heb meerdere diploma’s op het gebied van schoonheid, maar de kapsalon is en blijft mijn grootste passie. Eigenlijk alle behandelingen zijn mogelijk, denk bijvoorbeeld aan:

 • Kleuren
 • Knippen
 • Extensions
 • Permament
 • Opsteken
 • Bruidskapsels
 • Etc.
  Zowel mannen als vrouwen én kinderen zijn van harte welkom.

Ik vind het belangrijk om samen met de klant te kijken naar de mogelijkheden en wensen om zo tot een passend advies te komen. Iedere persoon is uniek, en dat maakt ons werk zo leuk!

Wij blijven continu werken aan verbeteringen, vernieuwingen en uitbreiding. Wilt u het zelf een keertje ervaren?!

Dan hoop ik u snel te mogen ontvangen bij ons mooie bedrijf, Puur!